AANBIEDINGEN week 31 t/m 34.
ingevoerd op 25-7-2009
Minute-Meat, bereid in eigen keuken!
Confit de Canard, eendenbout in eigen vet gegaard (artikelnummer 21900)
Verpakking 5*150 gram
Licht gekruid, aangezet en vervolgens in eigen vet langzaam op lage temperatuur gegaard. Dit produkt is naturel van smaak zodat u het kunt combineren met een saus naar keuze!
Prijs: € 9,95 per kg.
Kalfszijlende sous-vide (artikelnummer: 2108)
Verpakking: 1*750 gram
Een van de meest malse delen van het kalf werd door ons sous-vide gegaard en voorzien van een hele bijzondere koffie/kerrie marinade.
Het resultaat is supermals en de smaak is zeer verrassend!
Prijs: € 19,95 per kg.
Ribkotelet sous vide (artikelnummer: 20765)
Verpakking 1* 330 gram
Licht gekruid, aangezet en vervolgens op lage temperatuur gegaard.
Tip: Heerlijk met een napolitaanse tomatensaus.
Prijs: € 9.25 per kg.
Vers vlees en gevogelte:
NIEUW: Eigen import Iers Vlees!
Runderkogel heel bovenbil Iers (artikelnummer: 23)
verpakking 1*1200 gram
Prijs: € 10,50 per kg.
Parelhoen filet supreme (artikelnummer: 8312)
verpakking 2* 175 gram
Parelhoenfilet met vleugeltje.
Prijs: € 10.95 per kg.
Lamsrumpjes Vers (artikelnummer: 4235)
verpakking 4* 160 gram
Supermals biefstukvlees van het Nieuw-Zeelandse Lam. Verse Import!
Prijs: € 13.50 per kg.