Aanbiedingen/suggesties wk 23-26

ingevoerd op 29-5-2009

Bereid in eigen keuken:
 
Jambon d’Ixelles (artikelnummer: 7045)
Deze ham werd door ons speciaal ontwikkeld als begeleider van de
Koningin van de groente. Het meest fijne deel uit de achterbout van het varken werd geïnjecteerd met groentebouillon en pekel, vervolgens werd de ham ingesmeerd met een echte Franse Dijonmosterd.
 
Ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen keuken. Nergens anders verkrijgbaar!
 
Prijs: € 9,95 per kg.


Kalfssucade sous-vide (artikelnummer: 23183)
Mooie kalfsucade die door ons op smaak werd gebracht met een beetje witte wijn en verfijnde Italiaanse kruiden. Het geheel werd door ons in een kookzak langdurig op een lage temperatuur gegaard. Hierdoor blijven alle smaakstoffen van het vlees behouden en worden de toegevoegde smaaktonen een geheel met dit mooie vlees.
De sous vide bereiding zorgt voor een niet te evenaren malsheid en sappigheid. Bewust niet te zwaar gekruid zodat u het gerecht zelf nog af kunt maken met een heerlijke of saus.
 
Ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen keuken. Nergens anders verkrijgbaar!

Prijs: € 17,95 per kg.


Lamsschouderracks sous-vide (artikelnummer: 46000)
De schouderrack is wat meer doorregen en leent zich daardoor uitstekend voor een sous-vide bereiding. De langzame garing van dit mooie deel van het lam samen met wat knoflook, tijm, peperkorrels, zeezout en olijfolie zorgt voor een ongeëvenaarde smaaksensatie. Ook bij dit product zijn de vleessmaak, de malsheid en sappigheid ongekend. Bewust niet te zwaar gekruid zodat u het gerecht zelf nog af kunt maken met een heerlijke kruidenboter of saus.

Ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen keuken. Nergens anders verkrijgbaar!

Prijs: € 14,00 per kg.


Kalfszijlende sous-vide (artikelnummer: 2108)
Een van de meest malse delen van het kalf werd door ons sous-vide gegaard en voorzien van een hele bijzondere koffie/kerrie marinade. Het resultaat is supermals en de smaak is zeer verrassend!

Ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen keuken. Nergens anders verkrijgbaar!

Prijs: € 19,95 per kg.


Vers:

Kalfsoester Rose (artikelnummer: 2294)
Mooie vers gesneden Kalfsoester!
Prijs: € 16,50 per kg.
 
Kalfspicana (artikelnummer: 2138)
Het staartstuk van het kalf. Dit mooie stuk vlees is erg ondergewaardeerd. Het wordt namelijk naar onze mening veel te weinig gebruikt in de hedendaagse keuken,  onterecht!. Na een langzame (sous vide) garing zult u merken dat dit vlees zeer smaakvol en mals is. Perfect geschikt voor meerdere doeleinden; van vitello tot hoofdgerecht.

Prijs: € 12,25 per kg.