Aanbiedingen/suggesties week 44 t/m 47
ingevoerd op 24-10-2009
MINUTE-MEAT, SOUS-VIDE GEGAARD IN EIGEN KEUKEN!
Ganzenborst met honing en tijm (artikelnummer 47000)
Verpakking 1* 325 gram
Nog fijner van smaak dan Eendenborst, optimaal bereidt op de welbekende wijze van het Minute-Meatconcept, met een verfijnde honing en tijm smaak.
Prijs: € 12.95 per kg.
Varkenstournedos van de procureur met dijonmosterd en honing. (artikelnummer: 41100)
Verpakking 1*160 gram
Maar liefst 4 uur werd dit vlees op lage temperatuur gegaard1
Prijs: € 10.50 per kg.
CONFORTABLE, BEREID IN EIGEN KEUKEN!
Konijnenbout in zoet-pikante saus (artikelnummer 30502)
Verpakking 8*400 gram
Ideaal als u met wat zachtere smaken op de menukaart wilt werken.
Een lekker konijnenboutje met bijpassende zoet-pikante saus
Prijs: € 24.95 per doos
Eendenbout in Abdijsaus (artikelnummer 30600)
Verpakking 8*450 gram
De eendenbout werd door ons op kleur gebracht, sous-vide gegaard en voorzien van een heerlijke Bourgondische wildsaus waarin onder andere Abdijbier, ontbijtspekreepjes en zilveruitjes werden verwerkt.
Prijs: € 29.95 per doos.
VERS VLEES EN GEVOGELTE:
Ierse Côte a Los (artikelnummer 150)
Verpakking 1* 450 gram
Eigen import, uitsluitend afkomstig van de beste vleesrassen en ossen jonger dan 30 maanden!
De echte vleesliefhebber zal het meteen beamen, dit is een van de mooiste stukken vlees die verkrijgbaar zijn.
Prijs: € 13.50 per kg.
Ierse Runderhaas 2.2 kg +, heel met zilvervlies (artikelnummer 830)
Verpakking 1* 2200 gram
Eigen import, uitsluitend afkomstig van de beste vleesrassen en ossen jonger dan 30 maanden!
Prijs: € 19.25 per kg.
Ganzeborst vers (artikelnummer 8430)
Verpakking 1* 325 gram
Verfijnder van smaak dan eendenborst, toch niet duurder……………………………….
Prijs: € 11.50 per kg.