suggesties wk 21 t/m 24

ingevoerd op 17-5-2014

SPEENFILET GEROOKT EN GEPEKELD
lekke combinatie bij asperges!
Asperges op Brabantse wijze met een twist! In plaats van de gekookte ham serveert u gerookte en gepekelde speenfilet bij het witte goud. Geklaarde boter of Hollandaise saus maken deze lekkernij compleet!

1920 speenfilet gerookt, gepekeld, ±300gr € 12,50 PER KG

RUNDERSTAARTSTUK USA
100% Black Angus vlees. 120 dagen met graan afgemest en mooi gerijpt.Als u dit vlees eerst aan beide zijden aanbraadt en vervolgens mooi zacht gaart tot een kerntemperatuur van 45 graden krijgt u het mooiste resultaat.

990 Runderstaartstuk USA, stuk van 1,5 kg € 14,75 PER KG


KALFSZWEZERIK HART ROSE
Een paar plakjes krokant gebakken zwezerik maken het gerecht met de runderstaartstuk helemaal af!

2380 Kalfszwezerik hart Rose, 1kg € 22,50 PER KG


PARELHOENFILET MET VLEUGEL
Parelhoenfilet is bij uitstek geschikt om juist in het voorjaar op de kaart te zetten. Lekker licht en overal mee te combineren! Het vleugeltje hebben we eraan laten zitten. Dit komt ten goede aan zowel de smaak als de presentatie op het bord!

8312 Parelhoenfilet supreme (2stuks) € 12,30 PER KG