Suggesties wk 48 t/m 52

ingevoerd op 20-11-2014

EEENDENRILLETTE Upignac
De eendenrilette uit ons wildboekje is een ware delicatesse. Hij werd zorgvuldig bereidt op authenthieke en ambachtelijke wijze door een Belgisch bedrijf dat met niets minder genoegen neemt dan de beste kwaliteit.De combinatie met een mooie zoete (vijgen)compote en gerookte eendenborst uit eigen rokerij maakt een voortreffelijk voorgerechtje.

8408 Eendenrilette 200gram € 3,00 per stuk.


WILDE HOLLANDSE GANZENPASTRAMI.
Wilde ganzeborst licht gepekeld en gerookt in ronde vorm.
Ook een geweldige combinatie met bovenstaande eendenrilette!

47030 Ganzenpastrami € 17,50 per kg.

KONIJNENBOUT 225-275 GRAM
Niet iedereen houdt van die typische wildsmaak. Een gestoofd konijnenboutje is daarom een prima aanvulling op de wildkaart. U stooft hem zelf of laat het ons doen:

8289 Konijnenbout 225-275 gram € 5,80 per kg.
30502 Gestoofde konijnenbout zoet pikante saus € 24,95 per kg.(8x400gram)


KALFSWANGETJES
De fijne draadjesstructuur van kalfswangetjes maakt dit vlees indien met geduld gestoofd tot een ware delicatesse!
Als je wat minder geduld hebt bestel je ze gewoon voorgegaard!

2269 Kalfswang blank € 10,50 per kg.
42300 Kalfswang Sous vide € 12,95 per kg.
 

Konijnenbout 225-275 gram Konijnenbout 225-275 gram