aanbiedingen wk 27 t/m 30
ingevoerd op 29-6-2009
Minute-Meat, bereid in eigen keuken!
Maïskipfilet supreme gaar truffel geparfumeerd (artikelnummer 21165)
De filet met tip werd door ons voorzien van fijne truffel aroma en licht met knoflook ingewreven hierna aangebraden en langzaam
gegaard met behulp van geavanceerde sous-vide techniek. Door de garingstechniek blijft de unieke smaak van maïskipfilet
duidelijk herkenbaar terwijl de door ons toegevoegde truffelsmaak zorgt voor een exclusieve smaaksensatie.
Tip: Combineer dit produkt met een mooie catharellen- of portsaus.
Ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen keuken. Nergens anders verkrijgbaar!
Prijs € 13,95 per kg.
Varkensfilet gemarineerd en sous vide gegaard (artikelnummer 20665)
Speciaal ontwikkeld voor op buffetten en barbeque. De entrecôte van het varken gemarineerd met sinaasappelschil, mosterd,
knoflook, gember en een klein beetje tijm.
Dit courante stuk vlees leent zich uitstekend om warm te houden in bijvoorbeeld een chafing dish. Ter plekke snijdt u plakken
aan en geeft ze eventueel nog kleur op de bakplaat, grill of barbecue.
Tip: Heerlijk om te combineren met een lekker romig mosterdsausje.
Ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen keuken. Nergens anders verkrijgbaar!
Prijs € 11,50 per kg.
Ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen keuken. Nergens anders verkrijgbaar!
Kalfssukade sous-vide (artikelnummer: 23183)
Mooie kalfsucade die door ons op smaak werd gebracht met een beetje witte wijn en verfijnde Italiaanse kruiden. Het geheel
werd door ons in een kookzak langdurig op een lage temperatuur gegaard. Hierdoor blijven alle smaakstoffen van het vlees
behouden en worden de toegevoegde smaaktonen een geheel met dit mooie vlees. De sous vide bereiding zorgt voor een niet te
evenaren malsheid en sappigheid. Bewust niet te zwaar gekruid zodat u het gerecht zelf nog af kunt maken met een heerlijke of saus.
Tip: Geef de plakken van de sukade eerst kleur op de bakplaat of grill.
Hierna 4 minuten in de oven op 180 graden!
Ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen keuken. Nergens anders verkrijgbaar!
Prijs: € 17,95 per kg.
Vers:
Kalfs Rib eye rose heel (artikelnummer: 2292)
Mooie verse botermalse, Kalfsrib eye!
Veel smaak maar minder vettig dan een Runderrib-eye
Prijs: € 13,75 per kg.
Rundertournedos Urugay 175gr per stuk vacuum (artikelnummer: 100007)
Onlangs hebben we de adviesprijs ook al verlaagd. Hier bovenop doen we de komende weken nog graag een extra aanbieding.
De kwaliteit blijft natuurlijk zoals u van ons gewend bent; uitsluitend middenuit gesneden van verse ¾ Angus/Hereford
hazen uit Urugqay.
prijs: € 29,50 per kg.
Runderentrecôte Nieuw-Zeelands heel, keukenklaar (artikelnummer: 861)
De entrecôte uit Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn malse en zijdezachte structuur.
Keukenklaar eenvoudig zelf te proportioneren zonder verlies.
Prijs: € 15.50 per kg.