Kalfszijlende gemarineerd met kerrie en koffie, sous vide gegaard. Ooit ontwikkeld door een twee sterrenkok en nu ook beschikbaar voor de snelle keuken. De kerrie en koffie geven een verfijnde en zeer verrassende smaak aan dit mooie stukje kalfsvlees. De sous vide bereiding zorgt uiteraard weer voor de optimale mals- en sappigheid van het produkt. Zeer geschikt voor de keuken met weinig tijd die toch een exclusief gerecht wil presenteren. Opwarmen kan eau-bain-marie of in de steamer. Hierna even aanschroeien in de pan voor een mooi kleurtje en serveren maar! Suggestie: Maak eens een duo presentatie in combinatie met een ander stukje kalfsvlees! | Italiaanse Kalfssucade sous vide gegaard. Mooie kalfssucade die door ons op smaak is gebracht met behulp van italiaanse kruiden en witte wijn. Het geheel werd door ons in een kookzak langdurig op lage temperatuur gegaard. Hierdoor blijven alle smaakstoffen van het vlees behouden en worden de toegevoegde smaaktonen een geheel met dit mooie stukje vlees. De sous vide bereiding zorgt voor een niet te evenaren malsheid en sappigheid. Ook restaurants die weinig tijd over hebben in de keuken kunnen dus voortaan werken met een mooie kalfssucade als hoofdgerecht of als aanvulling in een gecombineerd gerecht. Suggestie: Combineer dit produkt eens met kalfszwezerik of kalfsoester! |
Sucadelapjes met Jus. Een mals sucadelapje uit grootmoeders tijd! De lapje werden eerst door ons aangebakken en vervolgens onder toevoeging van een lekkere braadjus gevacumeerd. Hierna werden ze lekker lang gegaard op lage temperatuur voor optimale malsheid! Varkenstournedos van de procureur met dijonmonsterd en honing. Maar liefst 4 uur op lage temperatuur gegaard! Maiskipfilet supreme met truffelaroma gegaard. De echte smaak van maiskip proef je pas echt na de perfecte langzame garing van onze minute-meat methode. Gecombineerd met verfijnde truffel, zeezout, peper en een bettje port ontstaat er iets bijzonders. zo zet u voor weining geld een gerecht op tafel dat je normaal gesproken alleen in topzaken op de kaart tegenkomt! Eendenhammetje gepekeld en gegaard Twee gepekelde eendenborsten worden door ons op elkaar verlijmd, stevig ingerold en gegaard. De eendenham is daardoor perfect rond zodat u er mooie carpaccio-plakjes van kunt snijden. Tip: een vleugje pesto combineert zeer goed bij deze bijzondere carpaccio. | Ganzeborst met honing en tijm Nog fijner van smaak dan eendenborst, optimaal bereidt op de welbekende wijze van het minute-meat concept, met een verfijnde honing en tijm smaak. Oerhammetje Bombay gemarineerd Waarschijnlijk het meest bourgondische produkt uit het assortiment. voor de echte vleesliefhebber. Het hieltje van het varken wordt door ons geinjecteerd met een honing-pekel en daarna sous-vide gegaard. Hierna smeren we hem in met een overheerlijke Bombay-marinade op basis van honing, tomaat en appel om het tenslotte nog een mooie kleur in de oven te geven. Varkensfilet sinaasappel geparfumeerd Speciaal ontwikkeld voor op buffetten en barbecue. De entrecote van het varken gemarineerd met sinaasappelschil, mosterd knoflook, gember en een klein beetje tuim. Dit courante stuk vlees leent zich uitstekend om warm te houden in bijvoorbeeld een chafingdish. Ter plekke snijdt u plakken aan en geet ze eventueel nog kleur op de bakplaat, grill of barbeque. Confit de Canard Licht gekruid, aangezet en vervolgens in eigen vet langzaam op lage temperatuur gegaard. Dit produkt is naturel van smaak zodat u het kunt combineren met een saus naar keuze. |
Contact |
Deel deze pagina |
Contact
| Laat een bericht achter | Zoeken | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|