Pulled pork en pulled chickenOok pulled pork en pulled chicken maken wij op ambachtelijke wijze in eigen keuken! We stellen onze eigen rub samen, garen het vlees langzaam in onze ovens en roken het in onze ovens op echt beukenhout. Tenslotte trekken we het met de hand uit elkaar. Spareribs in diverse smaken en bereidingenEen artikel dat het door zijn populariteit altijd goed doet, is toch wel de versbereide sparerib. Om u te kunnen voorzien van diversiteit bieden we een uitgebreide selectie van smaken en bereidingen, zowel gebakken als sous-vide gegaard. De sous-vide spareribs zijn langzaam gegaard waardoor het vlees een superieure malsheid en textuur heeft verkregen. Dit zijn de ideale spareribs voor mensen die ervan houden als het vlees zo van het botje af glijdt. Onze gebakken spareribs hebben een echte bite en zijn uitermate geschikt voor het lekkere kluiven. Exclusieve foie grasRestaurateurs uit het hogere segment willen zich onderscheiden door exclusieve producten op de kaart te zetten. Speciaal hiervoor heeft Van Olphen een aantal ambachtelijke bereidingen van foie gras in het assortiment opgenomen. Een aantal verrassende smaakcombinaties verkregen uit de beste ganzen- en eendenlevers zullen uw gasten verwonderen. Het hoeft niet moeilijk te zijn om een exclusief gerecht van topkwaliteit op het menu te zetten. Met onze foie gras en een paar mooie garnituren heeft u een prachtig gerecht binnen afzienbare tijd op tafel staan! Barbecuepakketen
|
Contact |
Deel deze pagina |
Contact
| Laat een bericht achter | Zoeken | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|