Duurzaamheid staat hoog op onze agenda! We streven er naar om zoveel mogelijk bewerkte produkten zoals vleeswaren en convenience, in eigen beheer te produceren. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de recepturen authentiek zijn en dat alleen grondstoffen worden gebruikt die natuurlijk, eerlijk en duurzaam zijn. De Brabantse kernwaarden proeft u dan ook zeker terug in onze bewerkte produkten. Bijkomend voordeel is dat de transportkilometers hierdoor beperkt worden. Respect voor de dierlijke grondstoffen en optimale bestemming daarvan heeft continue onze aandacht. Het assortiment vers vlees breiden we regelmatig uit met soorten die werden geselecteerd op duurzaamheid. Voorbeelden hiervan zijn: Lamsvlees: Kempisch lam van Stein Hilgers; erkend door de stichting slowfood. Varkensvlees: Duroc en Iberico uit Spanje; varkens met vrije uitloop en gecontroleerde kwaliteitsvoedering. Heyde Hoeve varkensvlees (Duroc-ras) uit Oirschot. Diervriendelijk en Milieuvriendelijk door eigen energie-opwekking. Rundvlees: MRIJ met herkomst Nederland; Wagyu (100% genetisch zuiver) met herkomst Venray en voedering van eigen land; Diervriendelijk en duurzaam Regiovlees uit de streek van Nijmegen. Biefselect van Henk Broeders uit Berkel-Enschot (2 sterren beterleven keurmerk). Voeder van gewassen geteeld op eigen grond! Kalfsvlees: Petersfarm (1 ster beterleven keurmerk) Wild: Vers geschoten wild uit Belgie (net over de grens) Kip: Brabantse Chaamse Hoen; Poulet Rouge; Bresse Kip; |
Contact |
Deel deze pagina |
Contact
| Laat een bericht achter | Zoeken | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|