22-05-2015
Ter introductie bieden wij deze weken verschillende delen van het bijzondere Iberico varkensvlees aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De prachtige volromige, noodachtige smaak van dit vlees is onvergelijkbaar met normaal varkensvlees. Om de optimale smaak te kunnen ervaren, serveert u de filet,…
20-11-2014
EEENDENRILLETTE Upignac De eendenrilette uit ons wildboekje is een ware delicatesse. Hij werd zorgvuldig bereidt op authenthieke en ambachtelijke wijze door een Belgisch bedrijf dat met niets minder genoegen neemt dan de beste kwaliteit.De combinatie met een mooie zoete (vijgen)compote en…
02-10-2014
RUMPSTEAK DOWN UNDER: Rumpsteak van Angus runderen die 120 dagen met graan werden afgemetst.Topkwaliteit voor de kenner! Netjes geportioneerd en per stuk verpakt. Het portiegewicht bepaald u zelf.
02-10-2014
RUMPSTEAK DOWN UNDER: Rumpsteak van Angus runderen die 120 dagen met graan werden afgemetst.Topkwaliteit voor de kenner! Netjes geportioneerd en per stuk verpakt. Het portiegewicht bepaald u zelf.
02-10-2014
RUMPSTEAK DOWN UNDER: Rumpsteak van Angus runderen die 120 dagen met graan werden afgemetst.Topkwaliteit voor de kenner! Netjes geportioneerd en per stuk verpakt. Het portiegewicht bepaald u zelf.