02-10-2014
RUMPSTEAK DOWN UNDER: Rumpsteak van Angus runderen die 120 dagen met graan werden afgemetst.Topkwaliteit voor de kenner! Netjes geportioneerd en per stuk verpakt. Het portiegewicht bepaald u zelf.
24-07-2014
VARKENSFILET BEURRE DE PARIS De Cordon bleu opnieuw uitgevonden. Nu met een overheerlijk Frans tintje!Varkenslende gevuld met brie en gemarineerd in een echte franse kruidenboter marinade. Voor een aantrekkelijke prijs zet u zo toch iets bijzonders op tafel! Ideaal voor daghap of naast de…
12-07-2014
De Ibestel App voor smartphone en tablet is beschikbaar!
Om het bestellen nog makkelijker te maken is er nu ook een App beschikbaar welke u op uw tablet en/of smartphone kunt installeren. Met de App kunnen reclames worden opgevraagd, artikelen worden gezocht en barcodes gescand. Er kunnen…
17-05-2014
SPEENFILET GEROOKT EN GEPEKELD lekke combinatie bij asperges! Asperges op Brabantse wijze met een twist! In plaats van de gekookte ham serveert u gerookte en gepekelde speenfilet bij het witte goud. Geklaarde boter of Hollandaise saus maken deze lekkernij compleet!
05-04-2014
KOGELBIEFSTUK VAN HENK BROEDERS Duurzaam rundvlees uit Berkel-Enschot van het Blonde Aquitine ras. Tegenover trappistenklooster Koningshoeve, bekend van het La Trappe bier zit veehouderij Henk Broeders. Hij houdt van zijn vak en stelt zich tot doel om op een verantwoorde manier om te gaan met…