19-07-2018
Woensdag 18 juli hebben al onze medewerkers een meatexperience mogen meemaken bij Het Horeca innovatie plein van Rob Schollen. Op een Josper werden veel verschillende kwaliteiten vlees naast elkaar geproefd. We vinden het belangrijk iedereen binnen ons bedrijf kwaliteitsbewust is over het vlees dat…
25-05-2018
Nieuw; alleen voor de echte CARNIVOOR! Tomahawk steak uit Ierland. (stuk van ongeveer 1300 gram) Dit gave stuk vlees is voor de echte vleesliefhebber. Het Rib eye gedeelte met bot dat gedeeltelijk is schoongeschrapt. Het vlees is mooi dooraderd voor veel smaak! Afkomstig van grass fed Angus…
18-05-2018
DWARS HOTDOGBAR te Tilburg Je koopt hier unieke broodjes hotdog met aparte toppings en kekke namen als Haakse Harrie en Koppige Karel. De hotdogs zelf zijn er in drie verschillende soorten: Kip, Rund/varken en rund. We zijn heel trots dat met de ontwikkeling van deze drie ambachtelijke…
27-02-2018
Ambachtelijk voorgegaarde Kalfswangetjes! De slager als kok! Steeds vaker helpen we restaurants en cateraars die het te druk hebben. Neem nu deze prachtige kalfswangetjes de we op maat hebben afgegaard voor een grote Cateraar uit de regio. Gemarineerd met eerlijke ingrediënten als mango, mint en…
09-02-2018
SUKADE ALS BIEFSTUK BAKKEN?! Daar heb je ambacht voor nodig! Deze Australische sukade komt van mooie Angus runderen die 120 dagen met graan werden afgemest. De marmering die hierdoor ontstaat zorgt voor veel smaak en maakt het vlees botermals. Zo mals dat je hem net zo kort kunt bakken als…