08-10-2018 Runder entrecôte geportioneerd (Europees) De entrecôte is een heerlijk stukje rundvlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. Entrecôte betekent letterlijk vertaald ”tussen de ribben”.
Artnr: 12 Runder entrecôte geportioneerd geportioneerd op elk…
08-10-2018 Sous-vide gegaarde ganzenborst honing-tijm De ganzenborst is licht gepekeld en op smaak gebracht met een beetje honing en tijm. Deze is zacht gegaard m.b.v. sous-vide techniek waardoor de filet perfect rose is.
Dit gerecht kan zowel koud (dunne plakjes) als warm…
23-07-2018
Tomahawk steak uit Ierland. (stuk van ongeveer 2500 gram) Dit gave stuk vlees is voor de echte vleesliefhebber. Het Rib eye gedeelte met bot dat gedeeltelijk is schoongeschrapt. Het vlees is mooi dooraderd voor veel smaak! Afkomstig van grass fed Angus runderen. Mooi mals door de…