03-04-2010
AANBIEDINGEN/SUGGESTIES WK 13-17. Vers vlees: Hollandse Pampa striploin (artikelnummer 101000) Portionering: 160 gram Verpakking: per 4 stuks. Wij snijden de hele striploin 3 maal over de lengte in. De inkepingen leggen we vervolgens in met ontbijtspek en echte Argentijnse…
20-02-2010
Vers vlees: Ierse Jodenbiefstuk (artikelnummer 310) Verpakking: per kg. Rechtstreekse import uit Ierland. Ossen jonger dan 30 maanden van Angus/Hereford-ras! De Jodenbiefstuk van deze mooie Ierse Ossen is zeker qua malsheid te vergelijken met Runderhaas. Indien u hier…
11-01-2010
Minute-Meat, Sous-vide gegaard in eigen keuken!
Kalfsspareribs (artikelnummer 23830) Verpakking 1* 1200 gram Langzaam gegaard in een mooie kalfsfond met fijne italiaanse kruiden. De stengen zijn net iets breder en langer. Het vlees is boterzacht en heeft exclusieve smaak van…
24-10-2009
MINUTE-MEAT, SOUS-VIDE GEGAARD IN EIGEN KEUKEN!
Ganzenborst met honing en tijm (artikelnummer 47000) Verpakking 1* 325 gram Nog fijner van smaak dan Eendenborst, optimaal bereidt op de welbekende wijze van het Minute-Meatconcept, met een verfijnde honing en tijm smaak. Prijs: €…
Eendenbout in Abdijsaus (artikelnummer 30600) Verpakking 6*450 gram De eendenbout werd door ons op kleur gebracht, sous-vide gegaard en voorzien van een heerlijke Bourgondische wildsaus…