20-11-2014
EEENDENRILLETTE Upignac De eendenrilette uit ons wildboekje is een ware delicatesse. Hij werd zorgvuldig bereidt op authenthieke en ambachtelijke wijze door een Belgisch bedrijf dat met niets minder genoegen neemt dan de beste kwaliteit.De combinatie met een mooie zoete (vijgen)compote en…
Nieuw! Zeer exclusief! In het voorjaar is het natuurlijk weer tijd voor kalfsvlees op de kaart. Maak van uw Kalfsgerecht iets exclusiefs door te kiezen voor kalfsrack. Het geschrapte botje zorgt voor een zeer exclusieve…
21-08-2010
Het lekkerste alternatief voor Carpaccio, Vitello Tonato! De tonijnsaus maakt u zelf. Wij hebben een mooie Kalfsmuis voor u sous-vide voorbereid. Dit kwaliteitsproduct vormt de basis voor een overheerlijke Vitello Tonato. De kalfsmuis weegt ongeveer 1 kilogram en wordt per stuk…
10-04-2009
Kalfsbovenbil gemarineerd met kerrie en koffie, sous vide gegaard. Ooit ontwikkeld door een twee sterrenkok en nu ook beschikbaar voor de snelle keuken. De kerrie en koffie geven een verfijnde en zeer verrassende smaak aan dit mooie stukje kalfsvlees. De sous vide bereiding zorgt uiteraard weer…