15-11-2010 Hertensucade fijn gekruid en langzaam gegaard. Langzaam gegaard met bijpassende kruidenmelange volgens eigen recept. Ook erg geschikt om te combineren met onze extra voordelige hertenbiefstukjes van 90 gram!
Jambon d’Ixelles (artikelnummer: 7045) Deze ham werd door ons speciaal ontwikkeld als begeleider van de Koningin van de groente. Het meest fijne deel uit de achterbout van het varken werd geïnjecteerd met groentebouillon en pekel, vervolgens werd…
10-04-2009
Kalfsbovenbil gemarineerd met kerrie en koffie, sous vide gegaard. Ooit ontwikkeld door een twee sterrenkok en nu ook beschikbaar voor de snelle keuken. De kerrie en koffie geven een verfijnde en zeer verrassende smaak aan dit mooie stukje kalfsvlees. De sous vide bereiding zorgt uiteraard weer…
20-10-2008
Ze waren al overheerlijk, toch vonden we dat het nog iets lekkerder kon: Onlangs hebben we het recept van onze sousvide gegaarde spareribs (art.nr.1127) opgewaardeerd met wat extra knoflook en chilipeper. Ook hebben we de verpakking verbeterd waardoor de twee strengen nu makkelijker…