Hiermee maakt u een geweldige vitello tonnato. Een mooie kalfsmuis werd door ons licht gekruid met wat seasonpeppers, knoflook en zeezout. Mooi Rose gegaard door onze bekende sous-vide techniek.
Zacht gegaard en dus botermals. De procureur is het mooiste deel van het lam om zacht te garen. Wij deden dit voor u onder toevoeging van wat provencaalse kruiden, knoflook en rode wijn. We weten het nu al zeker. Deze toevoeging in onze sous vide lijn wordt…
25-07-2011
Kalfszijlende koffie/kerrie (sous vide bereiding) Een wel zeer exclusief bereidt produkt. Het vlees blijft door de sous vide bereiding mooi rose van binnen. De koffie-kerrie marinade zorgt voor een zeer verfijnde smaak. Opwarmen en plakjes snijden is het enige werk dat u heeft…
De filet met tip werd door ons voorzien van fijne truffel aroma en licht met knoflook ingewreven hierna aangebraden en langzaam gegaard met behulp van geavanceerde…