Zacht gegaard en dus botermals. De procureur is het mooiste deel van het lam om zacht te garen. Wij deden dit voor u onder toevoeging van wat provencaalse kruiden, knoflook en rode wijn. We weten het nu al zeker. Deze toevoeging in onze sous vide lijn wordt…
25-07-2011
Kalfszijlende koffie/kerrie (sous vide bereiding) Een wel zeer exclusief bereidt produkt. Het vlees blijft door de sous vide bereiding mooi rose van binnen. De koffie-kerrie marinade zorgt voor een zeer verfijnde smaak. Opwarmen en plakjes snijden is het enige werk dat u heeft…
De filet met tip werd door ons voorzien van fijne truffel aroma en licht met knoflook ingewreven hierna aangebraden en langzaam gegaard met behulp van geavanceerde…
10-04-2009
Kalfsbovenbil gemarineerd met kerrie en koffie, sous vide gegaard. Ooit ontwikkeld door een twee sterrenkok en nu ook beschikbaar voor de snelle keuken. De kerrie en koffie geven een verfijnde en zeer verrassende smaak aan dit mooie stukje kalfsvlees. De sous vide bereiding zorgt uiteraard weer…