22-10-2015
Confit de Canard! Mooi zacht gegaard samen met fijne verse wildkruiden. Tip: dit product is ook zeer geschikt als basis voor uw eendenrilette!
22-10-2015
Hertensucade Met deze culinaire topper uit ons wildassortiment kunt u alle kanten op. Tip: probeer eens een combinatie met hertenfilet of ree filet.
22-05-2015
Ter introductie bieden wij deze weken verschillende delen van het bijzondere Iberico varkensvlees aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De prachtige volromige, noodachtige smaak van dit vlees is onvergelijkbaar met normaal varkensvlees. Om de optimale smaak te kunnen ervaren, serveert u de filet,…
01-05-2015
Jambon d’ixelles (Aspergeham) We hebben het receptuur dit jaar licht aangepast waardoor hij naar onze mening nog lekkerder is geworden; Onze befaamde jambon d”ixelles. Gemaakt van het bovenbilletje geïnjecteerd met een mix van pekel en aspergebouillon, ingesmeerd met echte dijonmosterd,…