Zeer goede kwaliteit ganzen- en eendenlever voorgeportioneerd diepvries verpakt. De schijven zijn ongeveer 50 gram per stuk. Even van te voren op kamertemperatuur laten komen en in enkele minuten hebt u mooie gebakken ganzen- of eendenlever van uitstekende kwaliteit op…
06-04-2009
Met ingang van week 34 hebben we varkensvlees van een zeer exclusieve kwaliteit in ons assortiment: Duroc de Batallé.
Het Duroc ras heeft als belangrijkste uiterlijke kenmerken de lange donkere haren en zwart hoeven of zoals de Spanjaarden het verwoorden: “pezuòas negras” Het…
26-03-2009
Voor diegene onder u die graag iets aparts op de menukaart zetten hebben we weer een nieuw produkt opgenomen in ons assortiment: Krokodiltournedos.
Onze krokodiltournedos is afkomstig van de Nijlkrokodil die gekweekt wordt voor het vlees en de huid in Zimbabwe en Zuid-Afrika. Hij…
27-02-2009
Voor diegene onder u die kiezen voor een zo constant mogelijke kwaliteit en zo min mogelijk handling in de keuken hebben we een nieuw concept ontwikkeld:
Sous-vide bereid vlees. Het vlees wordt door ons gevacumeerd en vervolgens op een lage temperatuur gegaard. Het op kleur brengen en…