28-02-2011 Lamsschouderrack (Sous-Vide bereiding) De lamsrackjes van de schouder zijn wat meer doorregen en daardoor uitermate geschikt voor een langzame garing op sous-vide basis. Een klein beetje olijfolie, seasonpeppers, zeezout, en wat rode wijn is voldoende om de lamssmaak…
100% Black Angus (dus geen kruisingen). Het Beste vleesras werd 120 dagen met graan afgemest. De marmering die daardoor ontstaat zorgt voor een ongekende malsheid en smaaksensatie!
Heerlijk Italiaans gerecht! Een mooie verse kalkoenschnitsel gevuld met parmaham, salami en mozzerella. De parmaham en de salami zorgen voor de mediteraanse smaak. De mozzerella maakt het geheel lekker smeuig.
Een ambachtelijke bierham gemaakt van het mooiste deel van de achterbout. Op de achtergrond proeft u een vleugje “La Trappe Quadruppel” bier. Geproduceerd in eigen keuken en nergens anders verkrijgbaar! Ook zeer geschikt als borrrelgarnituur of als…
17-01-2011 NIEUW!Noord Amerikaans Black Angus beef! 100 % black-Angus (dus geen kruisingen) en 150 dagen met graan en mais afgemest. Het beste vleesras op de beste manier afgemest dus! Zo superieur qua smaak en malsheid dat zelfs vlees van het sucadestuk zeer geschikt is om als…