17-01-2011
Kalfspicaña Sous Vide. Dit technisch deel wordt op nog niet veel gebruikt en is daarom ook zo aantrekkelijk geprijsd. Rosé gegaard met een klein beetje witte wijn en een kwaliteitspesto. De herkomst van het staartstuk zorgt voor de bijzondere kalfsvleessmaak terwijl het kleine vetrandje…
17-01-2011
Kwartelboutjes geconfijt Mooie kwartelboutjes zetten we eerst aan hierna worden ze gemarineerd met wat olijfolie, knoflook, seasonpeppers en een heel klein beetje rozemarijn. Een boutje is ideaal als amuse, meerdere voor een exclusief voorgerecht.
17-01-2011 Spies van Kangoeroe met een heerlijke zoete marinade.Het malse biefstukvlees van de Kangoeroe heeft een typische licht zoete smaak. Vandaar dat we deze spies voor u hebben gemarineerd met een heerlijke zoete/pikante Bombay marinade. Tip! Kangoeroe doet het ook goed op de…
17-01-2011
Hazenfilet Nu het wildseizoen al een tijd loopt komen we erachter dat we bij onze leverancier te grote volume afspraken hebben gemaakt voor de afname van Hazenfilet. Het is dit jaar gewoon minder vaak op de kaart gezet. Met deze superscherpe aanbieding kunt u van onze…
26-11-2010
Nieuw-Zeeland kampte met een koud en nat voorjaar. Dat heeft geleid tot een sterke daling van het aantal geboren lammeren, zo blijkt uit een rapport van economisch bureau Beef and Lamb New-Zeeland.
Het aantal geboren lammeren is maar lieft met 10% gedaald. Dit is de grootste daling in 21…